Subscribe via RSS Feed Connect on Google Plus

Bengkel FBAds Bisnes Travel

January 12, 2017 0 Comments

Bila saya tengok jadual. Saya lihat  ada satu hari ini saya ada kelompongan (ayat kelompongan terus) disebabkan ada program saya yang dibatalkan. Cepat-cepat saya fikir semula apa bengkel yang boleh saya cover untuk isi masa tersebut. Saya lihat senarai check-list modul. Memang banyak kelas yang saya buat sebelum ini  adalah bengkel part pengurusan bosan pula jadinya. So saya nak pick satu modul yang paling saya suka. Iaitu modul dibawah silibus pemasaran. Jadi saya ingat nak buat bengkel ini pada tarikh yang saya free itu. Saya nak buat Bengkel Pemasaran Fbads “Travel”.

Bengkel ini anda tak akan dengar pasal produk buncit, produk anak kencing malam, produk mis v rapat melekap, produk keras macam besi. Tidak sama sekali. Tidak. Ini bengkel spesifik khas untuk bengkel fbads bisnes travel. Amacam Best tak?

Bagus sangat ker Fbads ini?

Hehe mesti ramai tak tahukan? Ok sini saya bongkar lagi satu rahsia. Saya dah buat pemasaran fbads ini sejak tahun 2012 untuk bisnes travel. Masa ini jangan cerita pasal travel. Industri kecantikan, kosmetik, fesyen pun belum tahu lagi mengenai fbads. Hanya orang-orang tertentu saja yang tahu mengenai pemasaran ini. Nah dah terbongkar satu rahsia bagaimana saya buat jualan. So jangan terkejutlah bagaimana trip2 saya selalu full house.. aummm.. Yeker? Bukti mana bukti? Alaaa nak tengok gambar jugak ker. Boleh-boleh.. tapi nanti jangan kecam saya kata bongkak pula yer..

 

Tak percaya jugak? Ok tak percaya tak mengapa. Saya pun tak perlukan kepercayaan anda. Kita settle disitu. Tapi bagi yang mahukan ilmu ini. Terus terang saya cakap pelaburan yang anda buat ini silap2 dalam masa seminggu saja sudah return kalau anda memang dah jalankan bisnes travel silap2 dalam kelas terus balik modal. Amacam best tak?

Kos Iklan serendah RM 0.01 ke RM0.05 sen 

Yeker.. boleh ker.. Lagi sekali.. tak percaya sudah. bawah saya tunjuk bukti print screen ads.

 

Ini pertama kali saya buat bengkel fbads travel ini. Selalu saya ajar bengkel mereka yang dalam industri lain. So saya tak ada lagi testimonial dalam fbads travel sebab ini kelas pertama. Kalau anda hadir bengkel ini maka andalah testimonial untuk niche dalam travel saya nanti. Tapi untuk niche selain travel saya ada banyak. Saya kempilkan dulu testimonial dari niche lain ya. Boleh tengok video dekat bawah :

Filed in: Travel Bisnes

About the Author:

Perkenalkan, Saya Halif Saat. Seorang TravelPrenuer, InternetPreneur, Blogger dan penerbit ebook dalam Industri Travel & Internet Marketing. Mempunyai pengalaman dalam industri travel sekitar hanya 10 tahun dan merasai kerja berlainan posisi seperti Trainer, Tour leader, Tour Coordinator, Mutawif (umrah), Travel Consultant, Sales dan juga Marketing.

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: