Subscribe via RSS Feed Connect on Google Plus

Wedding Guest Book

January 18, 2013 0 Comments

Wedding Guest Book

Mungkin anda adalah salah seorang bakal pengantin yang akan mengadakan majlis perkahwinan untuk tahun 2013 ini. Jika jawapan anda adalah ya maka sudah pasti segala persiapan majlis sudah mula bergerak sedikit demi sedikit. Jika masih belum maka anda seharusnya bermula untuk bergerak dari sekarang agar tidak tertekan dengan persiapan akhir minit.

Jika anda meguruskan majlis sudah pasti dari sekecil-kecil perakara hinggalah sebesar-besar perkara perlu di tekankan. Biar majlis perkahwinan kita dibuat secara sederhana namun ia tetap memberi kejutan dan memori manis untuk anda dan pengunjung yang hadir.

Khas Untuk Bakal Pengantin

wedding guest book 2

Disini saya ingin menawarkan satu produk menarik untuk bakal pengantin agar dapat mewarna-warnikan lagi majlis perkahwinan anda nanti. Prouduk ini dapat memberikan high impression kepada tetamu anda yang hadir ke majlis anda. Selain itu anda juga dapat mengetahui siapa teman serta ahli keluarga yang hadir serta apakah ucapan manis kepada anda┬ádi hari bersejarah itu. Apa yang lebih penting adalah anda mengimbas kembali mungkin 5 tahun,10 tahun atau sewaktu anda telah beranak cucu nanti melihat kembali nostalgia lama. Produk tersebut adalah… Wedding Guest Book atau dalam bahasa melayunya adalah Buku Tamu Perkahwinan. Gambar adalah seperti dibawah.

Jadi jangan ketinggalan untuk dapatkan Wedding Guest Book ini. Bagi mereka yang berminat dan mahu buat tempahan boleh terus KLIK DISINI dan ikut arahan.  Cepat selagi stock masih ada!

Bagaimana anda boleh buat duit Internet bersama guest book ini.

Wedding Guest Book

Part ini khas kepada mereka yang ingin buat duit internet dengan cara muda. Tanpa simpan stock,tanpa website tanpa perlu packing barang dan perkara-perkara yang membosankan. Ini adalah mereka yang memang mencari lubang bagaimana nak buat duit di internet dengan mudah. Sambil berniaga secara terus saya juga menawarkan untuk mereka yang ingin menjadi agent affiliate untuk produk Wedding Guest Book. Untuk 3 bulan pertama ini bermula 19/1/2012 hingga 19/3/2012 saya menawarkan RM50 komisen disetiap satu jualan guest book yang terjual. Jika anda berjaya menjual walaupun satu guest book selama sebulan bermakna anda telah berjaya menghasilkan RM1,500 sebulan. Jika anda usaha lebih lagi maka itulah milik anda sebenar. Pemberian komisen akan dibayar untuk setiap akhir bulan.

Apa yang lebih seronoknya anda tidak perlu fikir kerja-kerja yang remeh seperti pembungkusan dan penghantaran. Serahkan segalanya pada kami. Anda amik untung bersih. Jadi apa yang kami perlukan adalah untuk anda berdaftar menjadi ejen kami yang sah. Sila iskan nama dan email anda dibawah.


 

About the Author:

Perkenalkan, Saya Halif Saat. Seorang TravelPrenuer, InternetPreneur, Blogger dan penerbit ebook dalam Industri Travel & Internet Marketing. Mempunyai pengalaman dalam industri travel sekitar hanya 10 tahun dan merasai kerja berlainan posisi seperti Trainer, Tour leader, Tour Coordinator, Mutawif (umrah), Travel Consultant, Sales dan juga Marketing.

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: