Subscribe via RSS Feed Connect on Google Plus

Jom Exchange Link?

April 27, 2013 6 Comments

exchange link blog halif saat dot com

Ok,disebabkan sekarang sudah semakin aktif ber-blogging jadi ingat nak bukak semula kepada pembaca dan kenalan yang ada blog untuk bertukar-tukar link.  Tujuan utama adalah untuk berkenalan lebih rapat lagi dengan korang selain boleh tahu hal dan info-info dari blog korang pulak dan selain boleh memperkuatkan lagi networking kita.

Cara nak ex-change link mudah jer..

#1. Like fanpage facebook ini >> https://www.facebook.com/halifsaat

#2. Isi details (Nama & blog korang) di ruangan komen post ni

#3. Kenalkan diri sikit, blog korang mengenai apa, sebagai contoh  percutian, perniagaan ,pelaburan, cinta, kesihatan, perjudian perkahwinan, pelaburan, hartanah tak kisahlah yang penting bagi sikit intro.  Mudah nanti saya nak ingat dan ber-blog walking

#4. Letaklah link blog halifsaat.com di blogroll korang pula.

#5-(optional) Awek-awek digalakan… kiki gurau jer der..

Kebaikan yang akan korang terima…

Saya akan masukan blog korang ke blogroll web halifsaat.com ini dan di page ini. Saya akan update dalam masa 2 minggu sekali kalau ada masa lapang akan lebih kerap lagi. Blog korang akan terpampang dibahagian blogroll di sebelah kanan web ini (berkemungkinan 10 -15 blog). Setiap kali korang update blog dengan entri baru maka korang akan duduk di tangga teratas blogroll tersebut.

Kebaikan lain..

Akan menerima pelawat dan back link secara organik yang mesra pengguna. Saya sedang kerja dengan riang dan gigih dalam menaikan pembaca blog ini agar biar mencecah 300 ke 500 orang sehari. Oh! saya juga akan menjadi pelawat anda. Mengapa kita nak cari blog lain sedangkan kita sudah ada kawan blogger yang sentiasa berkongsi info tidak kira masa…setuju… yoooh!

About the Author:

Perkenalkan, Saya Halif Saat. Seorang TravelPrenuer, InternetPreneur, Blogger dan penerbit ebook dalam Industri Travel & Internet Marketing. Mempunyai pengalaman dalam industri travel sekitar hanya 10 tahun dan merasai kerja berlainan posisi seperti Trainer, Tour leader, Tour Coordinator, Mutawif (umrah), Travel Consultant, Sales dan juga Marketing.

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Izzat Eshak says:

    Macam kenal je lebih kurang entri ni? Hihi 😛
    Meh rasmikan ruangan exchange link ni.

    Nama Izzat Eshak.
    Blog http://www.izzateshak.com – Sebuah blog peribadi.
    Penekanan lebih kepada niche bisnes dan kewangan.
    Berdasarkan pengalaman, pembacaan dan kisah org lain.

    • Halif Saat says:

      Hahah… dari hari tuh lagi nak buat tapi xde idea nak mengayat.. skali terpandang satu ayat di blog anda itu..jadi diambil dan di inovasi-kan sikit ;
      p thanks..

  2. Kaspersky Murah says:

    Nama: Kaspersky Murah

    Sebuah blog yang mengisarkan tentang produk jualan antivirus Kaspersky 2013 yang original dan sememangnya murah

    • Halif Saat says:

      Tuan Kapersky Murah,

      Apakah link anda? Saya cuba semak namun terlalu banyak domain yang menggunakan kapersky 🙂

      • hehe..Encik Halif Saat, al maklumlah saya ni newbie, memang masih belajar lagi tentang SEO. haritu ada sekali kuar blog saya di page 1, kemudian hilang, sekarang ni kalo taip ” Kaspersky Murah 2013″, ia akan keluar di page ke 3..hehe..

        • Halif Saat says:

          Oh tak mengapa.. Mula-mula banyak tak tahu.. kalau terus amalkan dan terus menimba ilmu lama-lama akan jadi expert 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: