Subscribe via RSS Feed Connect on Google Plus

Penulisan

Saya juga minat menulis walaubagaimanapun saya mempunyai masa yang terhad untuk melakukan hobi ini. Sekali dulu saya pernah hantar artikel di salah sebuah web. Boleh baca artikel itu dibawah.

Ebook :

#1- 8 Strategik Pemasaran Pantas

Pemasaran Pantas {kecik habis}

Ini antara ebook terawal yang pernah saya hasilkan. Ketika ini saya masih aktif dalam pemasaran online seperti affiliate dan lain-lain. Ebook ini diberikan percuma dan saya menutup pemberian percuma ini kerana banyak strategik pemasaran yang telah outdated. Walaubagaimanapun saya masih berkeinginan untuk berkongsikan ilmu-ilmu pemasaran lagi dan versi updated akan saya keluarkan satu hari nanti.

#2- HomeBisnesTravel.com

side bar ecover

Saya ada menghasilkan sebuah ebook yang mana ebook ini saya kongsikan pengalaman bagaimana anda juga boleh menghasilkan pendapatan melalui bisnes travel dengan kadar modal yang minimum. Setakat ini lebih 100 unit dijual. Selepas kuota habis saya menutup jualan ini dan buka jualan kepada mereka yang menghadiri kursus bengkel yang dikendalikan oleh saya sahaja.

 

#3- Kereta Sewa

Buat duit dengan kereta sewa

Satu lagi ebook yang pernah saya open pada umum. Harga yang tak masuk akal hanya RM30/seunit. Namun anda boleh menghasilkan pendapatan mencecah RM5k sebulan. Strategik bagaimana anda boleh memulakan bisnes kereta sewa sendiri dengan kadar minimum modal. Auumm.. Juga telah tutup kerana saya menetapkan kuota hanya 100 unit sahaja. Bila saya kata nak tutup saya akan tutup betul-betul.

#4- 7 Kesilapan Besar Yang Dilakukan Orang Baru Dalam Bisnes Travel

7 kesilapan besar pengusaha travel agent di malaysia

Ebook ini juga ebook bacaan ringan namun ia mampu membantu anda daripada rugi beribu ringgit malah boleh mencecah ratusan ribu ringgit pada mereka yang betul-betul tak tahu. Sayang sekali ebook ini antara lima ebook saya yang tidak sempat saya selamatkan dik kerana kerosakan laptop secara total. Sadis. Nak buat balik masa pula tidak mengizinkan.

#5- Coming Soon

Saya akan terus menulis, menulis dan menulis untuk berkongsi dengan siapa saja yang sudi untuk membaca. Sama ada menulis ebook, blog post, buku atau dimana-mana saja.