Subscribe via RSS Feed Connect on Google Plus

Cara Mudah Buat Duit Dengan Nuffnang

January 16, 2013 2 Comments

Buat Duit Dengan Nuffnang-00

Apa itu nuffnang?

Untuk yang pertama kali dengar memang pelik bunyi sebutan ini tetapi disinilah diantara tapak penting bagi seorang blogger tegar buat duit di Internet. Ada yang buat pendapatan sehingga tiga angka sebulan,anda yang buat hingga empat angka sebulana dan jangan terkejut ada yang full time fokus disini dengan pendapatan lima angka sebulan. Dasyat kan?  Bayangkan dengan hanya  menggunakan strategik yang betul anda akan berjaya buat duit dengan mudah di Internet. Sebagai contoh seorang pemilik blog ini red mommy  telah berjaya menjana pendapatan sebanyak lima angka sebulan. Hebatkan?

Walaubagaimanapun yang hebat adalah beliau dan kita juga harus mempunyai impian seperti itu. Jadi mari saya kongsikan bagaimana anda juga boleh buat pendapat melalui Internet Melalui Nuffnang

Ok, Jom kita mulakan..

Bukak Web nuffnang.com.my 

Buat Duit Dengan Nuffnang

Lepas itu Register Account dengan klik Join Nuffnang

Buat Duit Dengan Nuffnang-02

Proses mungkin agak panjangan dan isikan semua maklumat yang diperlukan. * Tak pernah lagi tak lepas kecuali ada yang tertinggal dan tak diisi. Pihak Nuffnang akan hantar email lepas itu korang perly clarify email tersebut. Dan boleh login > Manage Blog ( masukan domain korang mengikut arah) > lepas itu akan keluar code banner mengikut size yang mereka sediakan. Copy code tersebut dan letakan di blog mengikut size yang korang pilih.

Buat Duit Dengan Nuffnang-04

Oh ya lepas itu promote lah blog korang, income adalah mengikut PPC (Pay Per Clik).

About the Author:

Perkenalkan, Saya Halif Saat. Seorang TravelPrenuer, InternetPreneur, Blogger dan penerbit ebook dalam Industri Travel & Internet Marketing. Mempunyai pengalaman dalam industri travel sekitar hanya 10 tahun dan merasai kerja berlainan posisi seperti Trainer, Tour leader, Tour Coordinator, Mutawif (umrah), Travel Consultant, Sales dan juga Marketing.

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Noridah says:

    selalu ke dapat CPUV campaigns

    • Halif Saat says:

      Alhamdulillah.. Saya tidak pernah fokus pun income dari sini.. walau xbanyak.. bolehlah saya renew 7 ke 10 domain setahun yang saya ada…

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: