Subscribe via RSS Feed Connect on Google Plus

Fenomena Produk Hot 2013

July 27, 2013 0 Comments

Assalamualaikum dan Selamat untuk terus menjalani ibadahan puasa di Bulan yang mulia ini. Hanya tinggal beberapa hari saja baki sebelum Ramadhan akan melabuhkan tirainya untuk tahun ini. Semoga kita sama-sama terus untuk cekal dan kuat  pulun saki baki yang ada.

Ramadhan ini telah memberikan saya pengalaman beharga dalam industri dunia Perniagaan Internet. Tahun ini juga saya banyak menghabiskan masa mencari peluang baru yang boleh diterokai lebih mendalam lagi. Alhamdulillah penemuan itu semakin menampakan hasil yang memberansangkan.

Jika anda perasan bermula awal tahun ini pelbagai produk yang telah dipasarkan menerusi facebook. Mungkin ada dikalangan kita  tidak tahu bahawa ada diantara produk tersebut telah  mencecah jutaan ringgit. Walaupun nampak barang tersebut macam biasa-biasa saja namun Ia terus menjadi satu fenomena dalam indutri perniagaan Internet.

Selepas kajian menjadi maka saya ingin berkongsikan pengalaman ini dan Alhamdulillah laporan ini telah siap untuk saya kongsikan dengan anda. Dibawah adalah ilustrasi cover ebook tersebut.

produk hot 2013

Berapa laporan produk hot 2013 ini Halif?

Pada mula saya ingin caj juga RM XX sebab ia adalah sebuah pengalaman yang bermodalkan wang ringgit dan masa. Namun saya membatalkan hasrat tersebut dan saya edarkan laporan ini dalam bentuk kuota. Saya akan tutup pada bila-bila masa saja. Jadi jika anda mahukan jangan tunggu lagi. Muat tutun SEKARANG SECARA PERCUMA! masukan nama dan email anda dibawah.

About the Author:

Perkenalkan, Saya Halif Saat. Seorang TravelPrenuer, InternetPreneur, Blogger dan penerbit ebook dalam Industri Travel & Internet Marketing. Mempunyai pengalaman dalam industri travel sekitar hanya 10 tahun dan merasai kerja berlainan posisi seperti Trainer, Tour leader, Tour Coordinator, Mutawif (umrah), Travel Consultant, Sales dan juga Marketing.

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: