Subscribe via RSS Feed Connect on Google Plus

Web Untuk Dijual

March 17, 2013 0 Comments

Untuk pengetahuan semua saya ingin menjual sebuah web jualan saya. Web ini telah dilancarkan 4 bulan yang lepas sudah mula menjana wang secara konsisten namun oleh sebab kesibukan saya terpaksa untuk melepaskan web ini agar boleh di fokuskan kepada perkara dan bisnes lebih penting lagi. Tujuan asal saya membina web ini adalah sebagai side income namun oleh sebab kesibukan yang melanda maka tidak dapat fokus sepenuhnya.

Niche web ini adalah  niche perkahwinan dan ia amat sesuai bagi anda yang masih mencari-cari peluang perniagaan dari rumah,sesuai kepada mereka yang sedia ada dalam niche ini seperti fotographer, mak andam, perkhidmatan pelamin, DJ, catering dan apa-apa saja yang berkaitan dengan niche perkahwinan. Gambaran web tersebut adalah seperti dibawah.

web untuk dijual

web untuk dijual-2

Untuk paparan lebih jelas anda boleh lihat sendiri disini. Web ini anda boleh update sendiri dengan mudah. Saya akan bantu guide anda bagaimana anda boleh menguruskan website ini dengan sendirinya. Jika berminat berminat boleh email saya disini halifsaat@gmail.com

About the Author:

Perkenalkan, Saya Halif Saat. Seorang TravelPrenuer, InternetPreneur, Blogger dan penerbit ebook dalam Industri Travel & Internet Marketing. Mempunyai pengalaman dalam industri travel sekitar hanya 10 tahun dan merasai kerja berlainan posisi seperti Trainer, Tour leader, Tour Coordinator, Mutawif (umrah), Travel Consultant, Sales dan juga Marketing.

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: