Subscribe via RSS Feed Connect on Google Plus

Hilang Focus

August 2, 2011 0 Comments

Selepas beberapa lama saya tidak dapat update akan artikel-artikel terbaru di blog saya ini kini saya mula focuskan kembali dengan memberi artikel dan tutorial  yang fresh. Tengah syok saya update blog dengan artikel terbaru baru saya teringat akan bagaimana kedudukan level ini di page rank.  Memang tidak memeranjatkan kerana saya sendiri sudah dapat mengagak akan page rank blog yang tidak seberapa saya ini.

Sejak saya mencipta blog ini hanya beberapa kali saja saya dapat update artikel dan kini saya mengambil kesempatan pada bulan yang mulia ini untuk berkongsi ilmu dengan lebih lagi dan akan berusaha untuk meningkatkan kembali marauh page rank blog ini kepada yang lebih baik serta menjadikannya lebih mesra SEO.

Oh! Saya sebetulnya  tidak layak berkongsikan bercakap mengenai SEO. Tetapi selepas mempraktikan di website saya yang lain ia mendapat keputusan yang amat memberansangkan yang menyebabkan saya rasa perlu untuk berkongsikan serba sedikit teknik-teknik ini. Jadi segala teknik ini hanya berdasarkan pengelaman yang tidak seberapa. Sewaktu saya menaip post ini saya juga bukanlah seorang yang pakar dalam bidang Pemasaran Internet(pengakuan ikhlas) cuma saya sudah berjaya mendapat Ratusan Ringgit hasil penjualan di Internet. Jadi sekali lagi saya rasa perlu untuk saya kongsikan apa yang telah saya capai agar anda juga boleh melakukan perkara yang sama.

Cukup 8 may tahun ini menandakan sudah setahun saya terjebak dalam dunia pemasaran Internet. Jadi untuk tahun kedua adalah untuk saya selangkah lebih maju kehadapan. Saya juga telah merancang dengan lebih teliti bagaimana saya dapat mengembangkan pendapatan saya melalui internet. Sekiranya anda juga adalah salah seorang yang mencari pendapatan melalui Internet apa kata bertukar-tukar link bersama saya.  Itu saja untuk kali ini. Tingkatkan ilmu Tingkatkan Prestasi 🙂

About the Author:

Perkenalkan, Saya Halif Saat. Seorang TravelPrenuer, InternetPreneur, Blogger dan penerbit ebook dalam Industri Travel & Internet Marketing. Mempunyai pengalaman dalam industri travel sekitar hanya 10 tahun dan merasai kerja berlainan posisi seperti Trainer, Tour leader, Tour Coordinator, Mutawif (umrah), Travel Consultant, Sales dan juga Marketing.

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: