Subscribe via RSS Feed Connect on Google Plus

Lubuk Bisnes Kerajaan

December 6, 2012 4 Comments

Selalu saya di tanya seperti ini.. Encik Halif.. Apa lagi Bisnes yang awak buat selain bisnes online. Penat pula saya nak jawab satu persatu setiap kali mereka yang bertanya. Jadi hari ini saya nak bongkarkan satu lagi  income rahsia yang tak pernah saya bongkarkan kepada sesiapa pun. Bisnes ini saya dah buat sejak tahun 2009 lagi dan telah menjadi antara income penting saya sejak tahun 2011.

Bisnes itu adalah jeng..jeng… “Bisnes Tender Kerajaan”. Kenapa saya tak nak bongkarkan? sebab bila saya beritahu saya buat bisnes ini pastu soalan kedua dan ketiga muncul dan mungkin sepuluh soalan akan muncul. Jika tidak kena tempat dan saya pula nak cepat pasti akan mengambil masa untuk dijawab satu persatu. 🙁 Sedihnya lagi ada sesetengah beranggapan ia adalah “Typical Malay Business” iaitu bisnes Orang kita yang menghulurkan wang “under table”. Tuh sebab  saya susah nak cakap mengenai bisnes ini.

Jadi sempena tuan Haryzat Zulzahary telah membongkarkan dengan ebook terbaru beliau iaitu Rahsia Bisnes Kerajaan beliau jadi saya juga nak ambik kesempatan membongkarkan lebih lagi mengenai bisnes kerajaan ini.

Apa yang best-nya bisnes ini tidak perlukan kos pengiklanan yang tinggi dan anda pula boleh berurusan dengan pihak kerajaan dengan hanya melalui online. Amacam? Syok tak? Syok kan…:)  Walaubagaimanapun Online tetap online.Tapi  percaya tak kalau saya cakap? Lubuk sebenar Bisnes Kerajaan bukan terletak pada tender Online tapi adalah di di bahagian offline. Huh! tak tahukan.. Oleh itu,saya bertungkus lumus untuk buat satu report khas untuk anda   “LUBUK BISNES KERAJAAN” . Ini teknik bersih yang saya sendiri gunakan yang mana sentiasa dapat repeat order dari mereka. Saya sendiri bencikan rasuah dan saya sendiri bermula tanpa sesiapa yang saya kenali(orang dalam). Saya bermula dari kosong dan belajar secara tak langsung dari mereka yang ada niat sharing . Itupun mereka ajar seperti melepaskan batuk di tangga saja yang lain semua saya explore sendiri.

Teknik ini membantu anda  :

  • Bagaimana buat bisnes kerajaan secara offline (Lubuk Duit Sebenar)
  • Bagaimana Memperkukuhkan bisnes anda dengan pihak kerajaan. (Penjenamaan)
  • Bagaimana Mendapat repeat order dari mereka. (service)
  • Bagaimana Memperkukuhkan lagi jenama anda di kalangan mereka.
  • Menewaskan pesaing sedia ada.

Dibawah adalah diantara tender yang sempat saya capture untuk anda.

 

Bagaimana nak dapatkan ebook “LUBUK BISNES KERAJAAN” ini Halif?

Terus terang saya katakan,report ini saya boleh caj sehingga RM250 hingga RM450 sebuah. Mengapa tidak? sebabnya saya sedang membongkar lubuk emas yang mana lubuk besar bagi saya berbanding  memasuki tender kerajaan secara online. Tender kerajaan secara online tetap perlu diteruskan biar ia jadi income sampingan tapi yang LUBUK kita mesti fokus. Baru pendapatan boleh dapat multiple of income.

Walaubagaimanapun, Saya hendak berikan ebook ini secara percuma saja khas 40 orang pertama yang berminat untuk dapatkanya. Ebook ini akan diberikan percuma kepada anda sekiranya anda membeli ebook DVD Rahsia Bisnes Kerajaan melalui link saya dibawah.

http://www.bisneskerajaan.com/hop.php?ref=halifsaat

Untuk Siapakah Ebook ini?

  1. Mereka yang ingin memulakan pernigaan bersama pihak kerajaan.
  2. Mereka yang bekerja dan mahukan pendapatan sampingan.
  3. Mereka yang ingin memulakan perniagaan dari rumah (Home Based Bisnes)
  4. Mereka yang mahu memperkukuhkan bisnes dengan pihak kerajaan.
  5. Mereka yang mencari LUBUK BISNES dengan pihak kerajaan.

 

 

Cara mendapatkan ebook “LUBUK BISNES KERAJAAN”

  1.  Clearkan Cookies di Komputer atau laptop anda.
  2. Buat pembelian dengan klik di link ini http://www.bisneskerajaan.com/hop.php?ref=halifsaat
  3. Buat dan Settle pembayaran kepada Haryzat (www.bisneskerajaan.com)
  4. Email Bukti pembayaran kepada saya halifsaat@gmail.com
  5. Selepas pengesahan saya akan hantarkan ebook “LUBUK BISNES KERAJAAN” kepada anda melalui email. 🙂

Kalau betul anda berminat nak mulakan bisnes tender kerajaan bertindaklah sekarang! 🙂

About the Author:

Perkenalkan, Saya Halif Saat. Seorang TravelPrenuer, InternetPreneur, Blogger dan penerbit ebook dalam Industri Travel & Internet Marketing. Mempunyai pengalaman dalam industri travel sekitar hanya 10 tahun dan merasai kerja berlainan posisi seperti Trainer, Tour leader, Tour Coordinator, Mutawif (umrah), Travel Consultant, Sales dan juga Marketing.

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ayie says:

    berapa harga semua

  2. nabila says:

    boleh beli lagi ke skrg buku tu?

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: